Handcare set handcreme en handgel

Handcare set handcreme en handgel

€ 18,85
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

BESCHRIJVING

MELLOW BAMBOO CREAM - Incl. Desinfectie handgel


Mellow Bamboo Cream [Repairing Hand & Foot] is een bijzondere hand- en voetencrème verrijkt met Aziatische ingrediënten, zoals bamboe-extract, sheabutter en oranjebloesem. De romige textuur herstelt en voedt uw huid intensief en zorgt voor optimale hydratatie. De Mellow Bamboo Cream heft heerlijke, frisse geurnoten, wordt snel opgenomen en laat uw huid ultrazacht aanvoelen.


Cenzaa brengt u Mellow Bamboo Cream voor dé touch-up. Perfect voor onderweg door het prachtige formaat. De crème wordt snel opgenomen en maakt uw handen ultrazacht. Laat u ieder moment van de dag verleiden door intense geuren en prikkelen door de mooiste momenten.


Inhoud: 5X 50ml

GEBRUIK

CENZAA TOUCH-UP RITUAL


EVERY MOMENT
Dit on the move-product past perfect in uw tas voor een touch-up gedurende de dag!


EVERYDAY
Smeer dagelijks een aantal keren handcrème op uw handen voor jong uitziende handen. Met ingrediënten als Bamboe-extract, Sheabutter en Oranjebloesem en zijn romige textuur herstelt en voedt u uw huid intensief.

EVERYWHERE
Trakteer uw handen én voeten op een luxe traktatie. Hydrateer & masseer uw handen en voeten na het wassen goed met de Cenzaa Mellow Bamboo Cream. Het musthave product voor elk seizoen van het jaar.

RESULTAAT
• Romige hand- en voetencrème
• Voedt, herstelt & hydrateert de huid intensief
• Unieke, frisse geursensatie
• Voor een ultra-zacht gevoel