Wimperextensions One by One

Wimperextensions zijn zijden haartjes die elke wimperhaar verlengen, verdikken en een zwarte glanzende kleur geven.

De Wimperextensions worden 1 op 1 geplaatst dat wil zeggen dat er op elke natuurlijke wimperhaar één extension bevestigd wordt.

Wimperextensions veroorzaken geen schade aan uw natuurlijke wimpers.

Ze zijn in verschillende krullen,lengtes en diktes te verkrijgen en ik zorg er uiteraard voor dat het resultaat ontstaat wat u graag wilt hebben.

Uiteraard kijk ik ook goed welke extension goed op uw natuurlijke wimper past. Het aanbrengen van een nieuwe set Wimperextensions duurt gemiddeld 1,5 uur. Hierna moet u ervoor zorgen dat de aangebrachte extensions 24 uur goed droog blijven zodat de lijm voldoende tijd krijgt om uit te harden. Verder adviseer ik u ook geen mascara te gebruiken (speciale mascara voor de Wimperextenions kan wel) en geen olieproducten te gebruiken. Olieproducten tasten de lijm aan waardoor ze los kunnen laten.

Uw eigen wimpers vallen volgens de groeicyclus ook uit. Dat wil zeggen dat één wimperhaartje gemiddeld 8 weken mee gaat en vervolgens uitvalt. Daarvoor komt dan een nieuwe wimperhaar in de plaats. Met het uitvallen verliest u natuurlijk ook de aan die wimperhaar bevestigde Wimperextension.

Daarom zijn er ook Refill behandelingen om ervoor te zorgen dat de Wimperextensions een mooi en blijvend resultaat houden. Vanzelfsprekend bied ik u die behandelingen ook aan. Gemiddeld worden Wimperextensions om de 3 á 4 weken opgevuld. Wimperextensions worden alleen op de bovenwimpers geplaatst.

Belangrijk om te weten!

Wimperextensions door Beauty & Skincare by Esmee geplaatst worden gratis verwijderd. Wimperextensions verwijderen welke elders zijn geplaatst kost € 20,-. Beauty & Skincare by Esmee vult geen wimperextensions op welke elders gezet zijn. Vanaf 5 weken opvullen wordt de prijs van een nieuwe set wimperextensions berekend.