Wellness Lichaams behandelingen

Treatments body behandeling! Deze heerlijke wellness behandeling is te boeken in een 30, 45 of 60 minuten behandeling.

'' Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar de droom bestemmingen met Treatments''

Alle producten van Treatments zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Beleef wellness zoals het bedoeld is. Enjoy every moment!

Lichaams behandeling 30 minuten:

Bij aanvang van de behandeling kan er gekozen worden uit één van de 4 Treatments geuren, vervolgens beginnen we met een foam reiniging van de rug gevolgd door een scrub reiniging van de rug, masseren van de rug en een afsluitende body cream voor de rug.

€ 30,00

Lichaams behandeling 45 minuten:

Bij aanvang van de behandeling kan er gekozen worden uit één van de 4 Treatments geuren, vervolgens beginnen we met een foam reiniging van de rug gevolgd door een scrub reiniging van de rug, masseren van de rug, een verzorgende en hydraterende Shea butter pakking voor de rug en een afsluitende body cream voor de rug.

€ 45,00

Lichaams behandeling 60 minuten:

Bij aanvang van de behandeling kan er gekozen worden uit één van de 4 Treatments geuren, vervolgens beginnen we met een foam reiniging van de rug en achterzijde benen gevolgd door een scrub reiniging van de rug en achterzijde benen, masseren van de rug en achterzijde benen, een verzorgende en hydraterende Shea butter pakking voor de rug en een afsluitende body cream voor de rug en achterzijde benen.

€ 55,00