KRX Green Sea Peeling / Bio Microneedling Peel

De KRX Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van exfoliëren zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor het aanbrengen van de natuurlijke peeling wordt uw huid eerst goed gereinigd en voorbereid. Na het aanbrengen van de Green Sea Peel wordt de huid intens gestimuleerd door middel van een korte en lichte massage waarbij een micronaaldjes (*spicula’s), in de huid worden gesluisd. Door deze handeling wordt de oppervlakkige huidlaag verwijderd en vernieuwd.

(*) Spicula’s zijn mineralen (geen dieren) uit de zee en hebben microscopisch kleine holle naaldjes. Het wordt gewonnen uit een zoetwaterspons waarvan de skeletjes worden vermalen tot poeder. Dit poeder wordt weer vermengd met werkstoffen (o.a. hyaluronzuur, glucaan en allantoïne) die door de kanaaltjes van de holle naaldjes naar de cellen in de huid worden getransporteerd. Deze zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie met als gevolg: een volledige huidvernieuwing!

Na ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) wordt de peeling verwijderd en vervolgen we de behandeling met een kalmerend en verzorgend masker.

Een ander groot voordeel van deze natuurlijke peeling is dat deze behandeling het gehele jaar kan worden uitgevoerd, dus ook in de zomermaanden.

Indicaties voor een Green Sea Peel zijn:

Fijne lijntjes Droge huid Ouderdomsvlekken

Dikke, verhoornde huid

Ruwe textuur

Hyperpigmentatie

Vettige huid

Acne

Rimpels

Contra-indicaties:

Open wonden

Huidkanker

Schimmel- of virale huidinfectie

Allergie voor schelpen

Zwangerschap

Het gebruik van isotretinoïne

Na de behandeling moet u 24-48 uur het volgende vermijden:

Blootstelling aan de zon of zonnebank

Lichamelijke inspanning

Bubbelbad, jacuzzi, sauna, haardvuur, bbq

Exfoliërende of huidverzorgingsproducten, scrubs en retinoïden

Ontharingscrème of blekende crème op het gezicht

Gezicht waxen

Losse behandeling 60 minuten 79,00 euro

Kuur 4 behandelingen (1 x per 2 weken) 300 euro

Na een kuur van 4 behandelingen dient er minimaal 60 dagen tussen de volgende losse behandeling te zitten indien dat gewenst is.