Huidverbeterende behandelingen van Cenzaa en Spa Salonnepro

Bindweefselmassage:

Bindweefselmassage is de oplossing tegen anti age en om de huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de stevigheid in de huid, het creëren van meer volume en het verminderen van fijne lijntjes en diepe rimpels. Bindweefselmassage werkt tevens preventief op huidveroudering.

Bindweefsemassage Only:

Reiniging van de huid d.m.v. oppervlakte reiniging en lotion, huidanalyse, diepte reiniging met een scrub of lysing, ampul shock therapy, bindweefselmassage gelaat, ampul shock therapy, oogcreme, 24h creme, zonbescherming en thuisadvies

45 euro

Ook te boeken in kuurverband:

4 behandelingen 175 euro

6 behandelingen 265 euro

8 behandelingen 350 euro

Bindweefselmassage Energy Bootcamp

Reiniging van de huid d.m.v. oppervlakte reiniging en lotion, huidanalyse, glow peeling, spicy skin shock, ampul shock therapy, bindweefselmassage gelaat, ampul shock therapy, oogcreme, 24h creme, zonbescherming en thuisadvies

67,50 euro

Ook te boeken in kuurverband:

4 behandelingen 270 euro

6 behandelingen 399 euro

8 behandelingen 472,50 euro de 8e behandeling is gratis

Bindweefselmassage Shock Therapy

Reiniging van de huid d.m.v. oppervlakte reiniging en lotion, huidanalyse, glow peeling, spicy skin shock, ampul shock therapy, bindweefselmassage gelaat, ampul shock therapy, luxe modelage masker, oogcreme, 24h creme, zonbescherming en thuisadvies

99 euro

Fruitzuur peelingen:

Een behandeling met het 360 skincode peel program zorgt voor aanmaak van nieuwe huidcellen, het maakt de huid gladder, gezonder, steviger en heeft een verjongend effect. Door te werken met een unieke combinatie van zuren die een zeer kleine moleculaire structuur hebben kunnen de volgende huidproblemen worden aangepakt: rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie, grove poriën, vale/doffe huid, keratosis pilaris, vochtarme huid, droge huid, actieve acné, (acné) littekens en algehele huidconditie verbetering.

Fruitzuur only:

Reiniging van de huid d.m.v. oppervlakte reiniging en lotion, huidanalyse, diepte reiniging met een scrub of lysing, fruitzuurpeeling, serum, oogcreme, 24h creme, zonbescherming en thuisadvies.

50 euro

Ook te boeken in kuurverband:

4 behandelingen 195 euro

6 behandelingen 295 euro

8 behandelingen 390 euro

Fruitzuur Complete:

Reiniging van de huid d.m.v. oppervlakte reiniging en lotion, huidanalyse, diepte reiniging met een scrub of lysing, ampul shock therapy, bindweefselmassage gelaat, fruitzuurpeeling, ampul shock therapy, oogcreme, 24h creme, zonbescherming en thuisadvies.

79 euro

Ook te boeken in kuurverband:

4 behandelingen 295 euro

6 behandelingen 420 euro

8 behandelingen 560 euro

Fruitzuur Deluxe:

Reiniging van de huid d.m.v. oppervlakte reiniging en lotion, huidanalyse, diepte reiniging met een scrub of lysing, spicy skin shock, ampul shock therapy, bindweefselmassage gelaat, fruitzuurpeeling, ampul shock therapy, speciaal masker botuline Beauty, oogcreme, 24h creme, zonbescherming en thuisadvies.

99 euro

Spa Salonnepro Bio Peeling:

Een bio peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. de huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat. Wat een bio peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en huidtextuur is verfijnd. Met de Bio peel kunnen we het volgende bereiken: Algehele huidverbetering, huidherstel, herstel bij puistjes, onderhuidse talg bultjes verminderen, gladder huidoppervlak, intensieve ontgifting, verwijderen van dode huidcellen, egalgere teint en fijnere poriën.

Reiniging van de huid, huidanalyse, bio peeling, onzuiverheden verwijderen, vitamine C, serum, masker, en verzorging met bescherming.

67,50

Kuur 3 behandelingen (inclusief gratis mini oil elixer en zonbeschermer) 195 euro