Huidverbeterende Fruitzuurpeelings

Een Glycolzuurpeeling of een melkzuurpeeling is een fruitzuurpeeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

Milde fruitzuurpeeling 45 of 60 minuten

De milde fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen op zachte wijze, zonder korrel. Dode huidcellen kunnen de poriën verstoppen en zo onzuiverheden en puistjes veroorzaken. Bovendien geven dode huidcellen de huid een doffe, grauwe uitstraling. Het verwijderen van dode huidcellen verdunt de opperhuid waardoor de kans op verstopte poriën afneemt. Egaliseert de huid, bevordert de doorbloeding en werkstoffen uit crèmes, serums en maskers kunnen beter worden opgenomen. Te gebruiken als voorbereiding op de glycopeel 50% behandeling of als exfoliant in plaats van een scrub of peeling.

De huid heeft na afloop van deze milde peeling een super mooie gezonde Glow! Er wordt wel geadviseerd om na de behandeling met de Laneche anti-age sun SPF 50 te smeren.

Reiniging, lotion, wenkbrauwen modeleren (enkel op plekken waar de peeling niet komt.), verwijderen onzuiverheden, peeling, masker, serum, oog en dag verzorging met SPF. (Optioneel is de behandeling uit te breiden naar 60 minuten met toevoeging van een massage.)

Per losse behandeling 45 minuten 50,00 euro

Per losse behandeling 60 minuten 57,50 euro

Intensieve Glycolpeeling 50% 45 of 60 minuten:

Een intensieve peeling op basis van fruitzuren. De zuren in deze peeling versnellen de afschilfering van het stratum corneum, hierdoor worden de collagene en elastine vezels in de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme wordt aangespoord. De huid ziet er gladder, steviger en egaler uit en de huidtextuur wordt intensief verbeterd.

Reiniging, lichte diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, 50% peeling, masker, serum, oog en dag verzorging. (let op in deze behandeling mag er niet worden geharst.) (Optioneel is de behandeling uit te breiden naar 60 minuten met toevoeging van een massage voor de peeling.)

Losse behandeling 45 minuten 50,00 euro (+massage 10 euro extra)

Kuur 4 behandelingen 180,00 euro (+massage 40 euro extra)*

Kuur 6 behandelingen 280,00 euro (+massage 60 euro extra)*

Kuur 8 behandelingen 380,00 euro (+massage 80 euro extra)*

* Wil je de kuur behandelingen met massage? dan wordt er € 10,- per behandeling extra gerekend.

Wat is er nog belangrijk voor een Glycolpeeling 50%:

Voor de behandeling:

De zon en zonnebank vermijden gedurende minimaal 2 weken voor de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen.

Stop met epileren en waxen 1 week voor de behandeling.

Voor mannen is het van belang om tot 2 dagen voorafgaand aan de de behandeling niet te scheren.

Na de behandeling:

Niet intensief over de huid wrijven na een behandeling. Gezien de kwetsbaarheid is, het beter om de huid te deppen

Twee uur na de fruitzuur (kuur) behandeling mag er weer make-up worden aangebracht

De eerste 24-48 uur dient u zweten, zwemmen, zware inspanning, hete baden/douches/sauna en haarkleuring te vermijden

Wanneer er schilfertjes of korstjes zijn ontstaan, hier niet aan te zitten

Wacht met epileren en waxen tot 1 à 2 weken na de behandeling

Voor mannen is het van belang om te wachten met scheren totdat de huid zich volledig heeft hersteld. De gemiddelde hersteltijd is 2 à 3 dagen

Vermijd zoveel mogelijk blootstelling aan zonlicht gedurende de gehele behandelperiode

Om hyper- of hypopigmentatie te voorkomen dient, gedurende de gehele behandelperiode, de huid dagelijks beschermd te worden met de Laneche sun SPF 50. Bij zonnig weer dient vaker gesmeerd te worden en dit tenminste tot één maand na de laatste behandeling

Gebruik de geadviseerde verzorgingsproducten voor het behalen van optimaal resultaat