Gezichtsbehandelingen Lanèche

Breng de huid in topconditie met het BITP!

Met het Beauty Innovation Treatment Program (BITP) van Lanèche wordt de huid in topconditie gebracht. Dit unieke behandelplan bestaat uit 5 levels die de huid stapsgewijs in optimale conditie brengt. De huid wordt hierbij eerst naar het gewenste basisniveau gebracht waarna u kunt doorgroeien naar het volgende level. Bij elk level horen passende, op elkaar afgestemde verzorgingsproducten en behandelmogelijkheden die er voor zorgen dat uw huid wordt getraind om het volgende niveau te bereiken.

Een betere huid, ook van binnenuit!

De filosofie achter Lanèche is gebaseerd op zowel het voeden van de huid, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Lanèche producten kenmerken zich dan ook door hun tweeledige werking; ze brengen niet alleen voedende en verzorgende ingrediënten in de huid maar sporen de huid aan tot regeneratie en het aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt maar ook van binnenuit.

Uw huid verdient advies op maat!

Hier in de salon analyseert Esmee uw huidconditie en adviseert bij welke producten uw huid baat heeft. Na iedere behandeling wordt er een passend huidadvies gegeven aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program!

Behandelingen:

Quick & Clean

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben, stomen, onzuiverheden verwijderen en dag/nacht verzorging.

circa 30 minuten 30,00 euro

Gezichtsbehandeling Bronze

Korte massage decolleté, schouders en nek, reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip en dag/nacht verzorging.

Circa 45 minuten 40,00 euro

Gezichtsbehandeling Silver

Korte massage decolleté, schouders en nek, reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, masker en dag/nacht verzorging.

Circa 60 minuten 55,00 euro

Gezichtsbehandeling Gold

Korte massage decolleté, schouders en nek, reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, massage (keuze uit ontspanning of bindweefsel), AHA bubbel masker, massage van de armen en dag/nacht verzorging.

Circa 75 minuten 69,50 euro