Gezichtsbehandelingen Cenzaa

De 6 stappen naar maximale huidverbetering!

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat u wilt! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde? Cenzaa helpt u graag en heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan ontwikkeld voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet u precies welk product u wanneer kunt gebruiken, zodat we u samen die gezonde huid kunnen geven!

Waarom Cenzaa?

Cenzaa is gemaakt met dermatologen voor optimale huidverbetering, 100% natuurlijke ingrediënten, uniek 6 stappenplan voor maximale huidverbetering, hoge natuurlijke werkstoffen, uniek 'bag in bottle' systeem, dit betekent zuurstof, licht & vocht dicht voor een langere houdbaarheid, exclusieve spaarkaarten voor gratis producten, Nederlands merk sinds 2008, parabenen vrij en dierproef vrij.

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Uw huid verdient advies op maat!

Hier in de salon analyseert Esmee uw huidconditie en adviseert bij welke producten uw huid baat heeft. Na iedere behandeling wordt er een passend huidadvies gegeven aan de hand van het 6 stappenplan.

Stap 1 Reinigen van het gezicht

De Cenzaa reinigingsproducten gebruikt u ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking. Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. Alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Stap 2 Dieptereiniging van het gezicht

Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd. Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan de Illuminating Masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

Stap 3 Het serum of complex

Een complex of serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Stap 4 De 24h gezichtscrème

Een crème gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 5 Het gezichtsmasker

Cenzaa maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijdert. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

Stap 6 Beschermen van de huid

Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50.

Behandelingen:

Cenzaa Skin Discovery behandeling inclusief discoverykit met 7 travelsize producten.

Welkomstritueel, reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, stomen, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, serum, 24h crème, oog crème, zonbescherming en thuisadvies.

Hierbij ontvangt u een kit aangepast op uw huidtype t.w.v. 135 euro

Daarom een leuke kennismakkingskorting bij aanschaf van de box krijgt u deze behandeling circa 45 minuten erbij voor maar 99 euro

Cenzaa advanced Skincare

Welkomsritueel, reinging, huidanalyse, dieptereiniging, stomen, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, serum, 24h crème, oog crème, zonbescherming en thuisadvies.

circa 45 minuten 50,00 euro

Cenzaa advanced Skincare Relax

Welkomsritueel, reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, stomen, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, masker, serum,24h crème, oog crème, zonbescherming en thuisadvies

Circa 60 minuten 55,00 euro

Cenzaa Impressions

Welkomsritueel, reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, cel activerend masker, massage gelaat, masker, thea ritual, serum, 24h crème, oog crème, zonbescherming en thuisadvies.

Circa 75 minuten 69,50 euro

Cenzaa Moments

Welkomsritueel, dubbele reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, cel activerend masker, massage gelaat, masker, hoofdhuid massage, arm massage, thea ritual, serum, 24h crème, oog crème, zonbescherming en thuisadvies.

Circa 90 minuten 80,00 euro