Gezichtsbehandelingen Lanèche

Breng de huid in topconditie met het BITP!

Met het Beauty Innovation Treatment Program (BITP) van Lanèche wordt de huid in topconditie gebracht. Dit unieke behandelplan bestaat uit 5 levels die de huid stapsgewijs in optimale conditie brengt. De huid wordt hierbij eerst naar het gewenste basisniveau gebracht waarna u kunt doorgroeien naar het volgende level. Bij elk level horen passende, op elkaar afgestemde verzorgingsproducten en behandelmogelijkheden die er voor zorgen dat uw huid wordt getraind om het volgende niveau te bereiken.

Een betere huid, ook van binnenuit!

De filosofie achter Lanèche is gebaseerd op zowel het voeden van de huid, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Lanèche producten kenmerken zich dan ook door hun tweeledige werking; ze brengen niet alleen voedende en verzorgende ingrediënten in de huid maar sporen de huid aan tot regeneratie en het aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt maar ook van binnenuit.

Uw huid verdient advies op maat!

Hier in de salon analyseert Esmee uw huidconditie en adviseert bij welke producten uw huid baat heeft. Na iedere behandeling wordt er een passend huidadvies gegeven aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program!

Behandelingen:

Quick & Clean

Een korte reinigende doelgerichte behandeling voor het gelaat.

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben, stomen, onzuiverheden verwijderen en afsluitende dag/nacht verzorging.

Circa 30 minuten 30,00 euro

Gezichtsbehandeling Bronze

Een verzorgde behandeling waarbij de producten worden afgestemd op de huid. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgd. Een compacte en doelgerichte behandeling.

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, crème masker en afsluitende dag/nacht verzorging.

Circa 45 minuten 40,00 euro

Gezichtsbehandeling Silver

Bij deze behandeling is een combinatie gemaakt van ontspanning en aandacht voor de huid. Een behandeling waarbij je volledig tot rust komt en ontspanning zal ervaren met als toevoeging een ontspannende massage en luxe vlies-masker over gelaat en hals.

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté, luxe vlies-masker over gelaat en hals en afsluitende dag/nacht verzorging.

Circa 60 minuten 55,00 euro

Gezichtsbehandeling Gold & Gold Intensive

Ontspanning staat centraal tijdens deze de luxe behandeling. De huid voelt weer zijdezacht aan, met extra toevoeging een luxe AHA bubbel of vlies-masker, massage van de armen en behandeling met het hoog frequent apparaat.

Korte massage decolleté, schouders en nek, reiniging gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen, bovenlip en indien gewenst de kin, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté , Luxe AHA bubbel masker* of luxe vlies-masker over gelaat en hals, massage van de armen, insluizen van een op de huid afgestemd serum met een hoog frequent apparaat en afsluitende dag/nacht verzorging.

Ook is deze behandeling aan te passen naar een intensievere variant, (Gold Intensive) in plaats van het scrubben/peeling, stomen en het hoog frequent apparaat komt er een fruitzuurpeeling in de plaats die een gunstige werking heeft op acné (littekens), pigment en anti-age de huid krijgt een mooie glow en voelt zijdezacht aan. De behandelduur en prijs blijven hetzelfde. Wel is het advies om een SPF dag creme voor het gelaat aan te schaffen in de salon. SPF 30 50 ML € 18,90 of de SPF 50 anti age 50 ML € 28,00 (goed voor een gebruik van 3 maanden!)

* Heeft u een gevoelig huidtype? dan wordt het AHA bubbel masker vervangen door een kalmerend masker.

Circa 75 - 90 minuten 69,50 euro