Gezichtsbehandelingen met de producten van Cenzaa & Lanèche

Onder aan deze pagina vind u een overzicht van alle gezichtsbehandelingen. Maakt u een afspraak voor een behandeling, geef dan door om welke behandeling gaat met het daarbij behorende level.

Breng de huid in topconditie met het BITP!

Met het Beauty Innovation Treatment Program (BITP) van Lanèche wordt de huid in topconditie gebracht. Dit unieke behandelplan bestaat uit 5 levels die de huid stapsgewijs in optimale conditie brengt. De huid wordt hierbij eerst naar het gewenste basisniveau gebracht waarna u kunt doorgroeien naar het volgende level. Bij elk level horen passende, op elkaar afgestemde verzorgingsproducten en behandelmogelijkheden die er voor zorgen dat uw huid wordt getraind om het volgende niveau te bereiken.

Een betere huid, ook van binnenuit!

De filosofie achter Lanèche is gebaseerd op zowel het voeden van de huid, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Lanèche producten kenmerken zich dan ook door hun tweeledige werking; ze brengen niet alleen voedende en verzorgende ingrediënten in de huid maar sporen de huid aan tot regeneratie en het aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt maar ook van binnenuit.

Uw huid verdient advies op maat!

Hier in de salon analyseert Esmee uw huidconditie en adviseert bij welke producten uw huid baat heeft. Na iedere behandeling wordt er een passend huidadvies gegeven aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program!

Huidverbeterende Fruitzuurpeelings van Cenzaa

Een Glycolzuurpeeling of een melkzuurpeeling is een fruitzuurpeeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

Een fruitzuurpeeling kan dus ingezet worden bij huiden met acné (littekens), pigmentatie en anti-age. Één behandeling kan al volstaan om de huid een zichtbare oppeper te geven, wil je een huidprobleem behandelen, informeer dan naar de kuur mogelijkheden.

Behandelingen:

Onderstaande behandelingen zijn in verschillende levels verdeeld, hoe hoger het level in een bepaalde behandeling hoe intensiever. Bijvoorbeeld: Level 1 is een standaard klassieke gezichtsbehandeling, Level 2 is een intensievere behandeling met een milde fruitzuurpeeling en level 3 bestaat uit een intensievere fruitzuurpeeling en werken we aan huidverbetering! per behandeling en level staat precies omschreven wat er in de behandeling wordt gedaan.

Quick & Clean

Een korte reinigende doelgerichte behandeling voor het gelaat.

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben, stomen, onzuiverheden verwijderen en afsluitende dag/nacht verzorging.

Circa 30 minuten 30,00 euro

Gezichtsbehandeling Bronze Level 1,2 en 3

Circa 45 minuten 40,00 euro

Een verzorgde behandeling waarbij de producten worden afgestemd op de huid. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgd. Een compacte en doelgerichte behandeling. In level 2 en 3 wordt deze behandeling intensiever gemaakt.

Level 1:

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, crème masker en afsluitende dag/nacht verzorging.

Level 2:

Reinigen gezicht, hals en decolleté, milde fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, (de peeling komt niet op de te harsen plekken) crème masker en afsluitende dag/nacht verzorging.

Level 3:

Reinigen gezicht, hals en decolleté, milde scrub, onzuiverheden verwijderen, enkel de wenkbrauwen modeleren (enkel hars op de plekken waar de peeling niet wordt aangebracht.) Cenzaa Fruitzuurpeeling Glycol 35% of Lactic 30%, crème masker en afsluitende dag/nacht verzorging.

Gezichtsbehandeling Silver Level 1,2 en 3

Circa 60 minuten 55,00 euro

Bij deze behandeling is een combinatie gemaakt van ontspanning en aandacht voor de huid. Een behandeling waarbij je volledig tot rust komt en ontspanning zal ervaren met als toevoeging een ontspannende massage en luxe vlies-masker over gelaat en hals. In level 2 en 3 wordt deze behandeling intensiever gemaakt.

Level 1:

Reinigen gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté, luxe vlies-masker over gelaat en hals en afsluitende dag/nacht verzorging.

Level 2:

Reinigen gezicht, hals en decolleté, milde fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, (de peeling komt niet op de te harsen plekken), ontspanningsmassage of bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, luxe vlies-masker over gelaat en hals en afsluitende dag/nacht verzorging.

Level 3:

Reinigen gezicht, hals en decolleté, milde scrub, onzuiverheden verwijderen, enkel wenkbrauwen modeleren, (enkel hars op de plekken waar de peeling niet wordt aangebracht.) ontspanningsmassage of bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, Cenzaa Fruitzuurpeeling Glycol 35% of Lactic 30%, luxe vlies-masker over gelaat en hals en afsluitende dag/nacht verzorging.

Gezichtsbehandeling Gold Level 1,2 en 3

Circa 75 - 90 minuten 69,50 euro

Ontspanning staat centraal tijdens deze de luxe behandeling. De huid voelt weer zijdezacht aan, met extra toevoeging een luxe AHA bubbel of vlies-masker, massage van de armen en behandeling met het hoog frequent apparaat. In level 2 en 3 wordt deze behandeling intensiever gemaakt.

Level 1:

Korte massage decolleté, schouders en nek, reiniging gezicht, hals en decolleté, scrubben/peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen, bovenlip en indien gewenst de kin, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté , Luxe AHA bubbel masker* of luxe vlies-masker over gelaat en hals, massage van de armen, insluizen van een op de huid afgestemd serum met een hoog frequent apparaat en afsluitende dag/nacht verzorging. * Heeft u een gevoelig huidtype? dan wordt het AHA bubbel masker vervangen door een kalmerend masker.

Level 2:

Korte massage decolleté, schouders en nek, reiniging gezicht, hals en decolleté, milde fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren van de wenkbrauwen, bovenlip en indien gewenst de kin (de peeling komt niet op de te harsen plekken), ontspanningsmassage of bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, luxe vlies-masker over gelaat en hals, massage van de armen, afsluitende dag/nacht verzorging.

Level 3:

Korte massage decolleté, schouders en nek, reiniging gezicht, hals en decolleté, milde scub, onzuiverheden verwijderen, enkel wenkbrauwen modeleren, (enkel hars op de plekken waar de peeling niet wordt aangebracht.) ontspanningsmassage of bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, Cenzaa Fruitzuurpeeling Glycol 35% of Lactic 30%, luxe vlies-masker over gelaat en hals, massage van de armen, afsluitende dag/nacht verzorging.